середа, 26 вересня 2018 р.

Тиждень знань Правил Дорожнього руху:«Молодь за безпеку дорожнього руху»


З 10 по 14 вересня 2018 року в нашому навчальному закладі  проводився Тиждень знань Правил дорожнього руху.
  

Протягом тижня діти нашої філії мали можливість якомога більше дізнатися про правила дорожнього руху: облаштування дороги, дію світлофора, дорожні знаки, їх значення.
В понеділок на лінійці було оголошено план заходів Тижня знань Правил дорожнього руху.
В рамках проведення Тижня було заплановано та проведено в кабінеті шкільної медичної сестри Лимарчук Н.А. практичні заняття під гаслом  «Надання першої допомоги при ДТП»,  урок-гру «Правила пішохода на дорозі», інформаційно-розважальну гру «Мій друг – безпечний рух» , конкурс малюнків для тему «Увага! Діти на дорозі!», тестування «Правила Для велосипедиста», вікторину «Автомобіль, дорога, пішохід», бесіди з елементами вікторини «Вчи і поважай правила дорожнього руху» «Дорожній рух. Безпека. Обережність». У проведені вище згаданих заходах взяли активну участь учні як початкової так і середньої ланки. В цей же період класними керівниками Дубовською Л.М., Божемовською В.А., Юденко О.В., Сіденко Н.П. було підготовлено і проведено години спілкування серед учнів 1-7 класів «Безпека пішохода», «Будь обережним на дорозі», «Щоб не трапилось біди правил дорожніх дотримуйся завжди» та інші. Для учнів старшої школи вчителем ОЗ Борщевською Л.В. було проведено практикум на закріплення знань основних правил пішоходів та велосипедистів, навичок поведінки на дорозі. Бібліотекарем школи Гетенко Н.В. було організовано виставку навчальної літератури для  учнів 1-11 класів за тематикою безпеки дорожнього руху.
 Вихователь ГПД Насулич Л.П. переглянула і обговорила з учнями початкових класів мультфільм «Дітям про правила дорожнього руху». Учасники учнівського самоврядування разом з практичним психологом Шеуропат К.В. провели  тренінг «Твій безпечний шлях до школи», під час якого учні приймали активну участь в обговоренні запропонованих завдань, давали влучні відповіді на поставлені запитання.
За активну участь у проведенні тижня всі учні на підсумковій лінійці були нагороджені подяками та грамотами.

Немає коментарів:

Дописати коментар