вівторок, 17 вересня 2019 р.

Правила дорожнього руху знай – здоров’я зберігай


Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров’я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а здоров’я  безкінечним. Та насправді це не так, мить і яскраві фарби життя змінюються сумними відтінками біди. А щоб цього не сталося, потрібні вміння і знання як діяти в тій, чи іншій ситуації. Тому традиційно в нашому навчальному закладі проводяться тижні безпеки життя.



З 09 по 13 вересня 2019 року в нашому навчальному закладі  проводився Тиждень знань Правил дорожнього руху.
Протягом тижня діти нашої філії мали можливість якомога більше дізнатися про правила дорожнього руху: облаштування дороги, дію світлофора, дорожні знаки, їх значення.
В понеділок на лінійці було оголошено план заходів Тижня знань Правил дорожнього руху.
В рамках проведення Тижня було заплановано та проведено бесіди з елементами вікторини «Вчи і поважай правила дорожнього руху», «Дорожній рух. Безпека. Обережність».
Учні 2 класу з класним керівником Шкуропат К.В. виготовили книжечку – буклет «Правила дорожнього руху для маленьких пішоходів»



 Вихователь ГПД Насулич Л.П. переглянула і обговорила з учнями початкових класів відеоролик:«Як правильно обходити транспорт». 

Учасники учнівського самоврядування тренінг «Твій безпечний шлях до школи», під час якого учні приймали активну участь в обговоренні запропонованих завдань, давали влучні відповіді на  давали влучні відповіді на поставлені запитання.


Вчитель ОЗ Борщевська Л.В. провела гру у 7 класі «Правила пішохода на дорозі»

Учні 5 класу із класним керівником Бондаренко О.П. на підсумковій лінійці провели цікаву вікторину на задану тематику.

    Всі заходи під час тижня були проведені на належному рівні. Кожен день був цікавим, корисним. Заходи дали дітям достатньо знань щодо бережливого ставлення до свого здоров’я та оточуючих людей.

Немає коментарів:

Дописати коментар